#No!Madame News Vol. 3 - Bohemian Custom Motorcysles 2.-5.3.2023

 

Flag

Další rok a s ním přichází hned jedna specialita. V rámci veletrhu Motocykl 2023, který se koná 2.-5.3.2023 na výstavišti PVA EXPO PRAHA Letňany, proběhne výstava Bohemian Custom Motorcycles a No!Madame tam bude také! 

 

MOTOCYKL_23_BCM_DL1

 
Do haly č.5, ve které bude Bohemian Custom Motorcycles, za námi můžeš přijít na pokec, vyzvednout si samolepky, kouknout, co máme nového, udělat si radost něčím na sebe nebo si vyfotit fotku s Flat Trackovým speciálem z třídy Classic, který nám bude stát na stánku.
 

 

motocykl_planek_22_cz-en

Už jsem to nakousnul. Chystáme pro vás nové kousky oblečení, které ještě včas před veletrhem představíme na našich sociálních sítích, ale také na našem e-shopu. Určitě je na co se těšit. Víc zatím prozrazovat nebudu, ať se neztratí kouzlo překvapení.

 

Budeme moc rádi, když se u našeho stánku zastavíte. 

 

Instagram: Nomadamebrand
 
Facebook: NoMadame

 

Dám prostor Martinovi Rybářovi, který celou výstavu Bohemian Custom Motorcycles organizuje, aby řekl, co vás čeká. 



Bohemian Custom Motorcycles - jedinečná custom show v centru Evropy!
 
Bohemian Custom Motorcycles bude mezinárodní výstavou upravených, radikálně přestavěných, či zakázkově postavených motocyklů, jednostopých speciálů a unikátů - "motocyklových customů". Na letňanském výstavišti v hale č. 5 budete mít možnost vidět pouze takové stroje, jejichž jedinečný design i technika ohromí nejen motorkáře. Stroje zde vystaví špičkový stavitelé z ČR, ale také ze Slovenska, Polska, Německa atd.
 

Motocykly se představí v celkem devíti kategoriích. Od radikálních customů, postavených od základu a poháněných extrémními motory, jejichž parametry nejsou nijak omezeny, až po méně či více upravené skůtry a mopedy.
 
V sobotu 4. 3. 2023 budou na výstavě soutěžit stroje v devíti kategoriích custom staveb, ze kterých se vyhodnotí v každé kategorii první tři místa. A nakonec bude vyhlášen nejvíce hodnocený stroj - Best of.
 
Soutěžní kategorie:
 
  1. Radical - motocykly bez jakéhokoliv omezení a hranic, včetně agregátu
  2. Modified Harley Davidson - motocykly s originálním motorem a rámem HD
  3. Modifield Indian - motocykly s originálním motorem a rámem Indian
  4. Oldschool - motocykly postavené, nebo přestavěné z komponentů (rámu, motoru a jiných dílů) vyrobených do roku 1980
  5. Café racer + Pro Street - motocykly sportovně laděné
  6. Chopper +  Cruiser - motocykly upravené s originálním motorem a rámem kromě značky HD
  7. Bagger - upravené cestovní touringové motocykly
  8. Tuzemák - motocykly Československé výroby
  9. Top paint - nejlepší lakování motocyklů
  10. Best OF - nejvíce hodnocený stroj ze všech kategorií
 
 
Soutěžní motocykly budou hodnotit jednotliví stavitelé motocyklů a odborná porota.  


Na místě proběhne odhalení několika nových custom motocyklů, které ještě nespatřily světlo světa. Jednotlivé firmy zde představí své výrobky, díly, moto oblečení a doplňky, kožené výrobky, prezentaci air brush, laků a dalšího, co se točí kolem motorek.
 
 
V naší hale proběhne program: rozhovory s jednotlivými staviteli soutěžících strojů, moto cestovateli a dalšími významnými lidmi kolem motorek. Program včas zveřejníme na webu.

 

bcm_23_1200x628 

 
Zahájení výstavy bude ve čtvrtek 2.3.2023 od 10:00.  Bude probíhat až do neděle 5. 3. 2023 do 17:00.
 
 
Facebook: BCMotorcycles 
 
 
 
Organizátor akce BCM: Martin Rybář
 
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
Pokud chceš dostávat od No!Madame informace pravidelně a dřív než ostatní, přihlaš se k odběru newsletteru. Těším se u dalšího dílu No!Madame News!

 

Děkovačka

 

Měj se parádně,
Venca
Zakladatel No!Madame