#No!Madame News vol. 2 - Co máme společného s Flat Trackem?

Flag

Je tady další díl No!Madame News, kde Ti povím o naší spolupráci s Czech Flat Trackem. Pár řádků k tomu napíše také Pavol “Pučkin”

Pučko - bývalý jezdec, dnes koordinátor a reprezentační manažer

českého flat tracku.

 

obr. 1 - Pučkin jako závodník, obr. 2 - Pučkin koordinátorem.
 
Nejprve Ti povím, jak to vidím já:
 
Z mého pohledu je to jednoznačná symbióza. I když vypadá Flat Track na první pohled jen jako ježdění do leva po ovále, tak to určitě takhle není. Závodníci nejsou žádné "dámičky", jezdí na upravených motorkách, nikoliv na sériovkách, které si koupíš v krámě. Jsou borci, kteří si je upravují doma v dílně a pak na nich závodí. To je jedním z důvodů, proč to celé zapadá do myšlenky No!Madame.
 
 

 

 
 
Po sezóně 2021, ve které N!M podpořila závodníky na stupních vítězů poukazy na naše produkty, jsme se s Pučkinem domluvili, že bychom mohli udělat tričko, které by nás spojovalo. Slovo dalo slovo a začali jsme na tom makat. Grafiku dodala Lucie Pokorná, která nám nakreslila krásného flat-trackového závodníka a jako první žena v ČR začala také ve Flat Tracku závodit.
 

 

obr. 1 a 2 - Lucie Pokorná, jako modelka ve společném tričku N!M/CFT, obr. 3 - Pučkin s Lucií.
 
 
 
Pár těchto triček nám ještě zbylo, máme je jako podpultovku, takže pokud o něj máš zájem, stačí napsat na náš e-mail: info@nomadame.cz a doladíme detaily.

 

NA CO SE MŮŽEŠ TĚŠIT V NOVÉM ROCE V RÁMCI NAŠÍ SPOLUPRÁCE S CZECH FLAT TRACK?
Na příští rok připravujeme další nové kousky N!M/CFT, takže se máš na co těšit! Koupí tohoto oblečení můžeš podpořit Czech Flat Track, který se díky třeba právě Tvojí podpoře bude moci více rozvíjet. 

 

Dám prostor i Pučkinovy, aby mohl říct, jak naší spolupráci vidí on.
 
Pučkin: "Styl oblečení N!M podle mě skvěle vystihuje styl Flat Tracku a důkazem je i to, že nové produkty s logem Czech Flat Track vůbec nevybočují ze stylu N!M. Dalším důvodem je, že všechny produkty jsou na top úrovni a je radost je nosit!" Proto si myslím, že je dobré obléct flat-trackery do této značky.
 
Zde můžeš sledovat veškeré dění českého Flat Tracku: www.flattrack.cz 
 
Pokud chceš dostávat od No!Madame informace pravidelně a dřív než ostatní, přihlaš se k odběru newsletteru. Těším se u dalšího dílu No!Madame News!
Měj se parádně,
Venca
Zakladatel No!Madame