#Společně s Nero Drinks

IMG_6668 (1)

 

Aleš Eger, který přišel o nohu, si navzdory svému zranění opět sedl na motorku a neustále se snaží na sobě pracovat. Je inspirací pro spolupráci našich dvou značek, kdy jsme se rozhodli podpořit Aleše a hendikepované sportovce. Spojili jsme síly a začali spolupracovat pro dobrou věc. 

Nejprve by bylo nejlepší, obě značky v krátkosti představit.

Nero jsou borci, kteří přišli s vitamínovým nápojem, který obsahuje minerály. Je to zdravé pití bez bublinek, konzervantů a chemických barviv. Mohou ho pít i děti. Drinky neobsahují žádný kofein a taurin. Není to zkrátka energeťák. Cílem Nera je podporovat zdravý životní styl a hendikepované sportovce, kterým jde část peněz z prodeje drinků.

Co se týče No!Madame, zde je to zase trošku z jiného šálku. No!Madame vyrábí kvalitní oblečení, které je šetrné k naší planetě. Pro výrobu svých produktů využívá zejména 100% organickou bavlnu. Celá myšlenka značky zní: “Svoboda je tam, kde žijí naše sny”. Podporuje především příznivce jedné stopy, blázny žijící muzikou a každého, kdo si jde za svým snem a dělá, co ho baví.

Cílem spolupráce je pomoci Alešovi jezdit na motorce, sportovat a nadále na sobě pracovat i přes svůj hendikep. V následujících dnech bude možné zakoupit Nero Drinky na e-shopu www.nomadame.cz, kde z každé prodané plechovky půjde 5 Kč přímo na podporu Aleše. Naopak na e-shopu www.nerodrinks.com můžeš pořídit vybrané kousky z dílny No!Madame.

Budeme velice rádi, když podpoříš obě značky a hlavně Aleše! Stačí kouknout na sociální sítě a můžeš tuhle spolupráci začít sledovat! 

 

@nerodrinkscz

@nomadamebrand

@aleseger

 

#PodporujemeHrdiny

#nerodrinks

#nero

#nomadame

#nomadamebrand

#svoboda